1.03.2022 г., 11:42 ч.  

Ангелче мое 

  Поезия » Любовна
649 3 0

Мила моя ангелче мое "Мише"

Ти си единственото нещо в живота ми.

Ти си любовта ми в този свят.

Ти си всичко за мен.

Мила моя знай че  ще те  обичам  до край.

Обичам те него забравяй

Обичам те запомни

Твоята мирис твоя аромат искам да ги усетя всеки божи ден

а косите ти нежни искам да ги галя да не спирам даже и за един момент  защото те обичам

"Мише" ти си момичето която обичам и ще сия обичам до край

Искам да те прегърна да ти държа ръцете и да ти кажа колко много те обичам не мога без теб ти си живота ми ти си единственото момиче в моите сънища и мечти …

Искам те, обожавам те, ценя всичко каквото си направила за мен

"Мише" ти си моя искам да останеш все моя и каквото да стане между нас да не се забравяме    

Когато ме прегърнеш усещам  топлина  умората ми изчезва .

Щом чуя гласа ти се радвам защото знам че моята любов е тук до мен .

 

 

ОБИЧАМ ТЕ!

© Веселин Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??