В съня ми идвате вий, Ангели от Светлината,
напътствате ме как да съм добра,
дарявате ме с мъдростта на небесата
и учите ме как да се смиря.
След срещата сърцето ми ликува
и заредена съм с любов и доброта,
разбрах, че Светлината съществува,
заспивам със надежда за света.
На сутринта във стаята ми е вълшебно,
попивам вашите божествени следи,
изхвърлям от душата всичко непотребно
и обичта във мен като кристал блести.
© Неземна Всички права запазени