18.06.2016 г., 21:17 ч.

Ангели не чакам на Задушница 

  Поезия » Философска
531 1 4

Ангели не чакам на Задушница–

всички отлетяха като спомени,

щом съдбата- Божия послушница–

с креп съши крилата им поломени!

 

Някъде в небето са– пораснали

в сънищата приказни създания–

тихо сеят сред звездите бляскави

тайнствените свои заклинания!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??