18 июн. 2016 г., 21:17

Ангели не чакам на Задушница 

  Поэзия » Философская
536 1 4

Ангели не чакам на Задушница–

всички отлетяха като спомени,

щом съдбата- Божия послушница–

с креп съши крилата им поломени!

 

Някъде в небето са– пораснали

в сънищата приказни създания–

тихо сеят сред звездите бляскави

тайнствените свои заклинания!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??