"Греховна си! И ненаситна! Жадна!"
Д.Дамянов
Греховна бях! И ненаситна! Жадна!
Уви! По пътя на живота
човекът винаги греши.
Наскоро ангел се яви.
Заведе ме във своя дом,
във синя нощ и утрин свежа, ясна,
където чистотата ме обгърна
и пречисти.
Върна ме към мирни дни.
© Латинка-Златна Всички права запазени
Ник, който търси ангели - намира , но те не са по дискотеките!!!