20.11.2007 г., 10:27 ч.

Ангелът на похотта 

  Поезия » Друга
710 0 1
 Ангелът на похотта

 

В царството на мрачна красота,

изпълнено с болка и мъка.

Под нощното небе черна фигура се лута,

в света на похот е нечисти мисли.

Той търси следващата си жертва,

поредната изгубена невинна душа.

Паднал ангел, прогонен от света,

от нова жертва нуждае се сега.

Нежна душа, шепне молитви в нощта.

Без да знае очакващата я, пагубна съдба.

Сълзи се стичат от очите ти, когато...

Ангелът на похотта дойде в нощта,

Да те вземе  със себе си в ада.

Сълзите ти, девицо, са бисерни перли,

пресушени от ангелския остър език.

В тази нощ, господ няма да те спаси,

паднала веднъж в прегръдката на злото,

нова невяста за господаря на Ада.

Ще навлезеш във вечния свят,

ще бъдеш вечно прокълната.

© Диляна Неделчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??