16.08.2008 г., 12:54 ч.

Ангро 

  Поезия » Философска
1180 0 2

АНГРО

 

Саксофон-птица

уплашено пее.

Идва полиция.

Някой изгрее.

Крача безпътен,

с ръце във джобове.

ПТП-е  с тътен.

Някого ровят.

Дишам от смога .

Кашлям тютюн.

Да мечтая, не мога.

Зоопарков маймун.

Среща ще правя

с "фатално"момиче.

Счупена брава.

маса без пичове.

Чакам "Михаля".

Бабка ридае.

Няма е Галя.

Великденски заек.

Саксофон-птица

уплашено пее.

Казах ви вица.

Защо не се смеете????!

 

 

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??