11.11.2017 г., 8:41 ч.

Animus 

  Поезия
338 0 0

Красив е мига ти,

красиви са очите ти,

очите ти, очите ти

са дълбочината

на дните ми.

Обичам те, обичам те!

Ръцете ти са пиано,

звукът му са ръцете ми.

Слухът ми е птица,

дъхът ти е полета,

цели сме заедно - 

поотделно сме времето.

Поотделно сме силуети, 

а цели сме заедно.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??