30.05.2008 г., 14:31 ч.

Аномалия 

  Поезия
757 0 1

Настъпил е краят на дните

на живота лъжата и на съдбите

Разчупен е вече моралният слой

Ще залее земята порой

 

Съдбата си своя вие ковете

Съсипахте всичко през вековете

и в името на първичен идеал

заляхте земята цялата в кал

 

Напред все напред вечно вървите

Децата Ви мрат а парите броите

и дори потънали дълбоко в скръбта

сте пак жертви на глупостта

 

Човек е създаден обаче

Той кърти и чупи, руши

Незнайно защо но и плаче

За неща които сам сътвори...

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??