Каквато си била,
каквато си сега,
каквато ще бъдеш...
Усмивка в утринна зора,
дъжд в безоблачно небе,
луна сред хиляди звезди...
Единствена ти...
Вятър в есенни гори,
нежен звън на ручей животворен...
Една Вселена цялата си ти...
За друг ти бъди!
Омайна като вино,
красива като роза,
сладка като шоколад!
© Красимир Всички права запазени