7 авг. 2012 г., 23:11

Анонимно 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Каквато си била,

каквато си сега,

каквато ще бъдеш...

Усмивка в утринна зора,

дъжд в безоблачно небе,

луна сред хиляди звезди...

Единствена ти...

Вятър в есенни гори,

нежен звън на ручей животворен...

Една Вселена цялата си ти...

За друг ти бъди!

Омайна като вино,

красива като роза,

сладка като шоколад!

© Красимир Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??