22.05.2011 г., 11:13 ч.

Антагонист 

  Поезия
530 0 0

Обичам да мразя и мразя да обичам!
Хиляди лъжи всеки миг ще изричам,
но не ще запомня нито една.

Обичам да мразя и мразя да обичам!
Милион пъти в името ти ще се вричам,
но не ще го повторя нито веднъж.

Обичам да мразя и мразя да обичам!
Нещата с имената им, не ще ги наричам,
незаслужили са го те пред мен.

Обичам да мразя и мразя да обичам!
Черна своята душа ще наричам,
ще мачкам и тъпча всичко по своя път.

Обичам да мразя и мразя да обичам!
Тез` тъмни думи, бавно ще изричам,
поне докато веднъж в тях не повярвам...

© Божидар Лазаров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??