17.12.2021 г., 13:32 ч.

Aнти-ковидни песни 

  Поезия » Хумористична
382 0 2

Анти-ковидни песни

(разказано от приятел по действителен случай)

 

Снощи слязох във мазата

с юзче стъклено в ръката.

 

Там зад рафта със бурканите

скрити са ми дамаджаните.

 

Против вируса опасен

съм съставил план негласен.

 

Всеки ден през таз година

хаквам по една ваксина.

 

За беда, по изключение

вчера имах приключение.

 

Бях посегнал към гавана -

хоп и чумата ме хвана!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами просто не крийте дамаджаните зад бурканите... Все пак Рашков не може във всички мазета да направи обиск
  • Ти не се, не се предавай
    Бързо, бързо оздравявай.
    Пребори я таз гадина,
    че идва новата година.
Предложения
: ??:??