8.11.2008 г., 22:17 ч.

Анти проза за един непознат или Drug shit in the early afternoon! Част втора 

  Поезия » Друга
649 0 4
И ето ме във храма свят
крача прокълнат
и те осквернявам... в свят
отминал вече, непознат...

... до вчера беше поглед... непрощаващ...
сега си спомен... отминаващ!
А била ли си реалност?
И ако си била; чия?
В чия глава, в чий свят?
В моя!? Онзи същият,
в който крача прокълнат...
и те осквернявам.
Отминах вече, сега съм непознат...

© Татанка Йотанка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??