27.12.2006 г., 16:38 ч.

Анти-теза 

  Поезия
769 0 0
Искам да се чувствам на брега на морето,
да бие лудо пак сърцето, да се
слеят устните пак и да се чува песен
           в любовен такт!
Копнея пак да ме обичаш ти, а около нас
птичка пойна да лети и да се почувства в песента
           тръпката от любовта!
                   ***
Тя по-щастлив ли те прави?
Не знам защо, но това ми се нрави...
Но не бързай при мен да се върнеш ти,
            просто не и преди
пламъка омраза в мен да спре да пламти!
                   ***
И все пак аз много те обичам!
Това е нещото, което не мога да отричам.
Искам те и ти го знаеш,
искам с косите ми
             пак да си играеш.
Но чувствам, че сърцето ми гори, гори
             и много го боли!

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??