25.06.2010 г., 14:24 ч.

Антигравитационна ооо-даа 

  Поезия » Хумористична
482 0 4

АНТИ-ГРАВИТАЦИОННА ОДА

 

Нашите управници са ни умници,

те са най-добрите политици.

Искат нацията от зло да спасят,

в историята място да си осигурят.

 

Събраха се всички умни глави,

усилено мислиха няколко дни.

Чудеха се: - Откъде ни идва проблемът

и какви мерки трябва да вземем?!

 

Пожертваха себе си в частни купони,

през сито пресяха всички закони,

искра проблесна в умните глави:

- Законът за гравитацията да се отмени!

 

От там се носи зловонна смрад!

Привличането образува в обществото рак!

Ако всеки се движи сам и свободно,

ще настане възнесение народно.

 

Речено-сторено! - Няма връщане назад!

 Гравитацията е нашият най-голям враг!

С нов закон закона ще отменим,

нацията мила завинаги ще спасим!

 

Разтревожи се народът: - Ама как така,

тоз закон забранихте със лека ръка?

И как сега по пътя общ ще вървим –

не можем да крачим и все си летим?!

 

-         О, ние затова имаме решение –

 

един много наш човек има завод,

там  произвежда гравитатори в срок!

Доста са скъпи, но какво от това -

за нас е осигурил по един на глава!

 

- А ние в безтегловност какво да правим?

Във вакуума и работа не можем да захванем?

 - Тя, вашата, е лесна – рейте си се така – 

свободното падане ще спаси света!


--------------------------------------------

www.spiritofburgas.web244.com

--------------------------------------------


 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??