АНТИ-ГРАВИТАЦИОННА ОДА
Нашите управници са ни умници,
те са най-добрите политици.
Искат нацията от зло да спасят,
в историята място да си осигурят.
Събраха се всички умни глави,
усилено мислиха няколко дни.
Чудеха се: - Откъде ни идва проблемът
и какви мерки трябва да вземем?!
Пожертваха себе си в частни купони,
през сито пресяха всички закони,
искра проблесна в умните глави:
- Законът за гравитацията да се отмени!
От там се носи зловонна смрад!
Привличането образува в обществото рак!
Ако всеки се движи сам и свободно,
ще настане възнесение народно.
Речено-сторено! - Няма връщане назад!
Гравитацията е нашият най-голям враг!
С нов закон закона ще отменим,
нацията мила завинаги ще спасим!
Разтревожи се народът: - Ама как така,
тоз закон забранихте със лека ръка?
И как сега по пътя общ ще вървим –
не можем да крачим и все си летим?!
- О, ние затова имаме решение –
един много наш човек има завод,
там произвежда гравитатори в срок!
Доста са скъпи, но какво от това -
за нас е осигурил по един на глава!
- А ние в безтегловност какво да правим?
Във вакуума и работа не можем да захванем?
- Тя, вашата, е лесна – рейте си се така –
свободното падане ще спаси света!
--------------------------------------------
www.spiritofburgas.web244.com
--------------------------------------------
© Соня Емануилова Все права защищены