15.11.2008 г., 20:20 ч.

Антилопи 

  Поезия » Любовна
753 0 14

Забравяме какво е да се любим.

Отхвърляме акорда на телата.

Сред джунгла сме. И силите си губим...

А пътят е отцепен. За обратно.

 

Напред е тъмно. А назад - засади.

Лиани в гъсти мрежи ни обвиват.

Не помним вече, че сме още млади.

Дано поне наистина сме живи!

 

И бавно се размиваме сред мрака

в отровата на стадната си същност...

... А някъде - скандално неочаквани,

две антилопи жадно се прегръщат.

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??