23.06.2011 г., 9:43 ч.

Антиподи 

  Поезия
766 0 0

Ако аз съм самодива, ти какъв ще си?                        

Ако аз съм луда, дива - колко принципен ще си?       

Ако аз поискам слънце - с мрака ли ще бъдеш ти?       

Ако аз съм животворно зрънце -        

градоносен облак ли ще си?       

Ако аз съм самодива - ти какво ще си?     

Искам да съм само сива!            

Колко шарен ще си ти?!?      

 

© Елисавета Краева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??