Jun 23, 2011, 9:43 AM

Антиподи 

  Poetry
768 0 0

Ако аз съм самодива, ти какъв ще си?                        

Ако аз съм луда, дива - колко принципен ще си?       

Ако аз поискам слънце - с мрака ли ще бъдеш ти?       

Ако аз съм животворно зрънце -        

градоносен облак ли ще си?       

Ако аз съм самодива - ти какво ще си?     

Искам да съм само сива!            

Колко шарен ще си ти?!?      

 

© Елисавета Краева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??