18.11.2007 г., 20:25 ч.

Апел 

  Поезия
659 0 3
Нека сме бохеми пеещи
във тоз живот суров
и душите ни копнеещи
да копнеят за любов!

Нека във дъжда не носим
и не вдигаме чадър,
и единствено от другия просим
да бъде по-добър!

Нека да не слагаме обувки,
а към хоризонта боси да вървим,
събраните от вятъра милувки
с приятел нека да делим!

Нека бъдем светлоносци
и във тъмна бъднина
да не сеем хиляди въпроси,
а да жънем светлина!

И когато в ден необозрим
сърцето да боли се случи,
нека дълго не скърбим,
защото с болката и любовта се учим!

© Венелин Стоичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??