18 nov 2007, 20:25

Апел 

  Poesía
660 0 3
Нека сме бохеми пеещи
във тоз живот суров
и душите ни копнеещи
да копнеят за любов!

Нека във дъжда не носим
и не вдигаме чадър,
и единствено от другия просим
да бъде по-добър!

Нека да не слагаме обувки,
а към хоризонта боси да вървим,
събраните от вятъра милувки
с приятел нека да делим!

Нека бъдем светлоносци
и във тъмна бъднина
да не сеем хиляди въпроси,
а да жънем светлина!

И когато в ден необозрим
сърцето да боли се случи,
нека дълго не скърбим,
защото с болката и любовта се учим!

© Венелин Стоичков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??