13.06.2020 г., 6:06 ч.

Апетит.. 

  Поезия » Любовна
514 3 0

Кожата ти, ръцете ми.
Дъх на страст и копнеж.
Лудостта на сърцето
И от влага - валеж.
Топли устни и жажда.
Бясно дишаща гръд.
Апетит до изяждане
на възбудена плът.
Тиха нежност за отдих.
Аромат на любов. 
Пръсти търсещи голото, 
дето блика живот... 
И не спират ръцете ми. 
Устни бавно опиват. 
Спира само сърцето, 
за да чуя, че не умирам... 

 

Стихопат
Danny Diester 
 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??