7.02.2023 г., 10:52 ч.

Апева „Студио Х“ 20 

  Поезия » Строги форми, Друга
214 0 0

 /сериен хорър/

 

Д ъ ж д ъ т  о т н е с е

рохката пръст.

Р е к а т а

н а х л у

с мъст.

С мъст

н а х л у

р е к а т а.

Рохката пръст

д ъ ж д ъ т  о т н е с е.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Hfnsf0tGpsU

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
На слука стрелял,
трупа зарих.
Брегът бе
ронлив, ...
  555 
/сериен хорър/
И з г у б и л с и л и,
цял в кръв облян,
издъхнах
вкъщи ...
  220 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??