19.02.2023 г., 7:50 ч.

Апева „Студио Х“ 27 

  Поезия » Строги форми, Друга
354 0 0

   /сериен хорър/

 

 Д а  м и  п о п р а в и

дисплея хром,

да ръсне

д ъ б а

Гном.

  Гном –

дъба,

да ръсне,

дисплея хром

д а  м и  п о п р а в и.

 

https://www.youtube.com/watch?v=43P7SAWqLDs

© Мария Димитрова Всички права запазени

/сериен хорър/
Н о н е о т р е в н о с т
свой „баджанак“
в нощите
търсех ...
  226 
/сериен хорър/
С каскет и маска
бях се прикрил,
стоях си
кротък, ...
  233 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??