10.01.2023 г., 14:43 ч.

Апева за живота 

  Поезия » Строги форми
246 1 2

Нощ
и ден. 
Ден и нощ
редуват се -
цял един живот!

© Людмила Данова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??