Апокрифна е нашата луда любов
Пълна със скрита и тайна наслада
Отмаляла прегръщам влажната нощ
Капки в косите ми разпилените падат
Разсъмва се Смело пристъпва денят
И рухва дъжд - пречистващ и топъл -
Фон божи на сподавения ми вопъл...
© Галина Карааргирова Всички права запазени