18.01.2018 г., 10:45 ч.

Арестувани думи 

  Поезия » Любовна
271 1 3

"Обич моя", арестувани думи,
а те тук са, стоят помежду ни!
Претреперват, от теб забранени;
неродени, развиват се в мене.

"Обич моя", мечта недокосната,
категорична, изтрила въпросите,
много нежна, от болка възкръснала,
доброволно стаила дъха си.

И понеже не вярвам да имам
в друг живот други срещи с любими,
аз наум го повтарям без спира:
"Обич моя, обич моя красива..."

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Павли, хубаво е...искрено, дълбоко от сърцето....
  • Всеки път така близо усещам стиховете ти, че имам чувството, че си написала това , за което аз не мога да намеря точните думи. Прекрасно е!
  • Мнооого влюбено!
Предложения
: ??:??