11.01.2020 г., 0:09 ч.

Арестът на Нено Димов 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
552 0 0

Кой от министрите е първи,

що през демокрацията е в ареста?
Нено, що водата изтърва

и затуй имаше протести.

 

Има нещо гнило тука,

не може ей тъй да се изпари,

а от Италия дойде боклука,

кои ли са се нагушкали с пари?

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??