8.11.2007 г., 10:39 ч.

Архангеловден 

  Поезия
2610 0 15
 

Християнски е празникът днес.                   

Камбаните бият в негова чест.

Моят малък  стих е посветен

на всички, дето имат имен ден:

Радка, Радко, Михаил,

Райчо, Райна, Гавраил,

Ангелина, Рангел, Еми.

Винаги да са засмени,

а пък Пламен и Огнян

и в сърцата да са с плам!

Не забравям на Архангел

да поздравя и всеки Ангел,

небесни са им имената,

да стъпват здраво на земята,

добрия Господ да почитат

 и ближните си да обичат!

На изброените   по ред

желая  зраве и късмет!

 

 

  

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??