16.03.2021 г., 22:02 ч.

Архетипа на идеалния мъж 

  Поезия » Философска, Оди и поеми
495 0 0

Носещ на гърба си света,
брилянтен като безброй слънца,
неспирен в своята мечта,
закрилник на милото и дома,
безстрашен в лицето на смърт - 
архетипа на идеалния мъж.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??