4.05.2014 г., 21:56 ч.

Аромата на нощта 

  Поезия » Любовна
572 0 0

Аромата на нощта

На Г.

Усещам аромата на нощта -
ухание на любов и нежност,
когато паля шепа тишини 
с пламъчета обич в дланите
и онемяла сълза в очите.
Тогава сгушен в теб се разпадам
и се събирам в обичане.
Безумен и зашеметен...

© Ванко Николов (Starkmaster°  ®vn)
 

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??