Аромата на нощта
На Г.
Усещам аромата на нощта -
ухание на любов и нежност,
когато паля шепа тишини
с пламъчета обич в дланите
и онемяла сълза в очите.
Тогава сгушен в теб се разпадам
и се събирам в обичане.
Безумен и зашеметен...
© Ванко Николов (Starkmaster° ®vn)′
© Ванко Николов Все права защищены