11.03.2021 г., 0:56 ч.

Ароматна си и сладка 

  Поезия » Любовна
230 0 1

" С кожа от седеф по- гладка

лягам в пъстрата трева... "  *

 

Красотата ти е рядка,

с кожа от седеф по- гладка.

 

Всяка твоя аз загадка

ще целувам със слова.

 

" С кожа от седеф по- гладка

лягам в пъстрата трева... "

 

Чародейка те зова,

с кожа от седеф по- гладка.

 

Ароматна си и сладка,

и докосвам те едва.

 

" С кожа от седеф по- гладка

лягам в пъстрата трева... "

 

 

* Contessa ( Светла Асенова )

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??