Mar 11, 2021, 12:56 AM

Ароматна си и сладка 

  Poetry » Love
250 0 1

" С кожа от седеф по- гладка

лягам в пъстрата трева... "  *

 

Красотата ти е рядка,

с кожа от седеф по- гладка.

 

Всяка твоя аз загадка

ще целувам със слова.

 

" С кожа от седеф по- гладка

лягам в пъстрата трева... "

 

Чародейка те зова,

с кожа от седеф по- гладка.

 

Ароматна си и сладка,

и докосвам те едва.

 

" С кожа от седеф по- гладка

лягам в пъстрата трева... "

 

 

* Contessa ( Светла Асенова )

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??