2.07.2006 г., 21:27 ч.

АРТИСТИЦИЗЪМ 

  Поезия
832 0 1

АРТИСТИЦИЗЪМ

И когато завали тъга
Бързо всичко се променя
Главата блъскаш във стената
Съзнанието не крещи
В търсене на истина различна
Бориш и ти своята личност
Умори ли се да търсиш пътя
Няма ли го вече сред полето


Маските ли ще се сменят
Дрехи нови, по-шарени
Усмивката ти ще остане
Отново, както винаги, предадена
Блясъкът в очите заслепява
Отразен от фалшивите огледала
Така, отново продължаваш?
Едва ли,
Значение изгубват всички хора
Шоуто днес завършва със умора

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??