АРТИСТИЦИЗЪМ
И когато завали тъга
Бързо всичко се променя
Главата блъскаш във стената
Съзнанието не крещи
В търсене на истина различна
Бориш и ти своята личност
Умори ли се да търсиш пътя
Няма ли го вече сред полето
Маските ли ще се сменят
Дрехи нови, по-шарени
Усмивката ти ще остане
Отново, както винаги, предадена
Блясъкът в очите заслепява
Отразен от фалшивите огледала
Така, отново продължаваш?
Едва ли,
Значение изгубват всички хора
Шоуто днес завършва със умора
© Todos los derechos reservados
Стилът ти ми допада,чета те с удоволствие!