4.08.2008 г., 6:29 ч.

Аста маняна... до утре... 

  Поезия » Философска
1179 0 16
Не зная къде и как се случи...
люлях се на кораб в платната,
а някъде глас заскрибучи...
Обичам те... аста маняна...
С искрица нощта ме покрива,
със стихваща струна продрана,
пороен ромол за мен ли идва,
с глас от дъно... аста маняна...
А мислех за гребена на вълната,
чак до небето с облак закачена -
самотно дихание уединено...
Пак този глас... аста маняна...


      

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??