18.03.2012 г., 0:12 ч.

Аватар 

  Поезия » Философска
1477 2 11

Преспах със него. И какво?

Веднъж изчуках го. И толкоз.

Бе просто секс. Без грам любов.

След секс без обич няма болка.

 

Сега съм сита като лъв,

наял се като за последно.

Ръжди изсъхналата кръв -

следа от пирова победа.

 

Той? Беше просто инструмент

на мойте чувства изгладнели.

Трохите в шепата, след теб

не стигаха да оцелея...

 

Бях със затворени очи

там, в онзи миг неуправляем...

Разбрал ли е, че Той бе Ти

във аватара му, под наем?

 

 

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??