4.08.2009 г., 11:27 ч.

Август 

  Поезия » Пейзажна
798 0 5

На август последните дни:
в стомаха - тръпки,
земята - смачкана,
във дните - вятър,
жега през нощта...

Тишина.
След нея - стъпки,
на чушки печени
приятен аромат.
Отсреща - планината.

Боже...
На август последните дни
ме карат да искам
да си фрасна главата
в някой уличен стълб!

24 август 2008
4 август 2009
10 август 2009

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??