22.12.2014 г., 6:40 ч.

Автобиографично... 

  Поезия » Друга
378 0 3

Автобиографично...

 

Аз някога със Времето флиртувах

и както в приключение живях,

на Бог и на безсмъртен се преструвах-

годините безгрижно не броях!...

 

Бях влюбен в Океаните, Моретата,

но и Брегът ме теглеше назад...

Безкраят бе посоката поета-

една Жена бе целият ми Свят!...

 

... И все зад хоризонтите живеех,

от дързост и възторзи бях обзет,

със бурите безумно се родеех

и: Скитник, и Мечтател, и Поет!...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??