20.08.2008 г., 10:21 ч.

Автобиография 

  Поезия
826 0 23

Аз съм

неспокойна, сама и жадуваща -

крехка неприкосновеност.

(а ти ме нарече -

"Цвете в икона")

Съдбата ми

не е Голгота, ни Кръст,

а просто - неща от живота.

(а ти ме нарече -

"Дърво над небето").

Не съм учудена

от мъртвите есенни листи...

(тръгна си по"Кръстовден").

Душата причестявам със тъга...

 

                                               подпис: Маргарита

 

 

 

© Маргарита Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??