"Не мога да ви дам формулата за успеха,
но мога да ви предложа рецептата за провал,
която гласи следното:
"Опитай се да угодиш на всички".
- Евън Хардин
Походката, лека и изящна,
с която, ужким по въздуха се нося
- с прощъпулника дойде и я изпратих...
Сега препъвам се на всяка крачка,
пълзейки, връщам се обратно.
На сцената, с първото излизане
решителността - в пода я пробутах,
нервно, тропайки с обувките,
наляво-надясно зад кулисите...
И първото място ме подмина,
сребърния "кръст" ми окачиха...
Общителността - и тя ми липсва
(сякаш някога съм имала)
- по 100 пъти въпрос да ми задават,
отговора пак ще крия...
Във флиртовете - пълен провал.
Питайте Тома дори - не поддава...
А и кой би се вързал на това:
"Медортофобия знаеш ли какво е?
- страхът от п*нис... еректирал.
От теб аз нямам подобни страхове!"
Кардинален знак съм и водач,
в колективи лесно се сработвам,
ала случва се да ме водят за носа
и чуждо мнение да не понасям.
Навсякъде хармония и красота,
освен в мене - пребогата нищета.
Отвътре не си отива с външността,
а гените красиви... са за сестрата.
В стаята ми какъв е безпорядък -
но нека, силните владеем хаоса!
Редуват се с усмивките, пестени
депресии и умопомрачения,
а вежливост и весели настроения
- в асцендента ми не са кодирани:(
Колко неудачна съм в любовта -
какво като съм от Венера?
Държа си на земната атмосфера,
горещо там е, аз - отблъскващо студена.
Пък и моите похвати (в глезена ритник)
не ги имат за любовен изблик...
Член съм на Венерианската гилдия,
със Ленън, Уайлд, Гершуин и Мастрояни!
Горда при това, но не със себе си...
че сбрала съм само везнишките минуси...
© Нежното Ласо Всички права запазени