9.06.2007 г., 13:44 ч.

Автопортрет (в сепия) 

  Поезия
1269 0 19
Не съм студена. Липсва ми проклятие
и знание какво е топлина.
Живот и смърт във мене съзаклятно
заплитат звук, разплитат тишина.

Не съм реална. Липсва ми съновник
и белег с мойто име в тленността.
Ридание и смях във мен греховно
зачеват скромност, раждат суета.

Не съм изконна. Липсва ми последност.
И нямам аналог между героите.
Не ме описва никоя нагледност.
Единствено се обяснявам с "Твоя".

© Елица Мавродинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??