24.07.2008 г., 11:42 ч.

Аз 

  Поезия » Друга
585 0 5




АЗ

 

 

                                             Желанията ми са викащо мълчание.

                                             И близките превъплътих във стихове.

                                             А всяко чувство – в ново изпитание

                                             за спомените, скътани във моето сърце.

 

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??