Jul 24, 2008, 11:42 AM

Аз 

  Poetry » Other
590 0 5




АЗ

 

 

                                             Желанията ми са викащо мълчание.

                                             И близките превъплътих във стихове.

                                             А всяко чувство – в ново изпитание

                                             за спомените, скътани във моето сърце.

 

© Илзе Енчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??