27.04.2008 г., 10:50 ч.

аз 

  Поезия » Бели стихове
684 0 2
 

Тлее любовта на  живота -

живял ли си или НЕ!?...

Това се питаш накрая!

Но всичко било е в твои ръце.

Красива си,

ралична си,

погледи спират в тебе сега.

Щастлива си все още,

защото си млада.

Но дали красотата ти не е измама,

тъй като лъжеш, че живеш сега!

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??