12.02.2009 г., 22:46 ч.

Аз 

  Поезия » Друга
873 0 2

С ангелско лице,

дяволско сърце.

Навън една,

а вкъщи друга.

Да, такава съм, с двойнствен живот.

 

Към върха устремена,

независимо каква цена

ще заплатя.

Целта е една -

да се променя.

 

Израснах в нищета,

с годините промених това.

С лукса бързо се свиква,

трудно с това да имаш едни дрехи на гърба.

 

Колко още деца изживяват това?

Вечер да заспиваш в мечта,

а сутринта да те връща в реалността...

© Мм Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодатя ти :P
  • Вечер да заспиваш в мечта,

    а сутринта да те връща в реалността...

    толкова вярно!

    Много е хубаво! Поздравления!
Предложения
: ??:??