19.11.2008 г., 21:18 ч.

Аз * 

  Поезия » Друга
484 0 1
И думите ми в единство ще се слеят,
когато сопна се пред всички.
Заедно със смелостта си и неволята
в тишината всички ще замълчат.

И силна съм. И всичко съм.
Толкова смела и храбра.
Минавам през дните ти, през моите...
Бърза като вятъра и нежна като нощта.

В дланите ми ще намериш ти подслон.
В косите ми утеха...
В прегръдките ми ще те скрия в опасност,
но в мислите ми само можеш да се загубиш.

Опустошителна съм.
Където мина, не ме забравят.
И думите ми помнят, и смеха,
очите ми и допира ми гладък.

Това съм аз, но за миг,
само миг... сега минавам
през вечността, за да оставя
своя единствен отпечатък.

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??