6.12.2008 г., 23:57 ч.

Аз 

  Поезия » Философска
479 0 0
Стоиш сама
 в своя малък и измислен свят.
Стоиш сама,
облята е тъмнина.
Плачеш ти,
защо толкова студени са твоите сълзи?
Момент... Поспри!
Виждала съм те преди!
Замислям се завчас...
Боже мой! Това съм аз!

© Венцислава Кенарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??